Με δήλωση αποφασιστικότητας, αλλά και ικανότητας να σώσει τη φετινή χρονιά εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, με μοιάζει το τεράστιο “διπλό” με 2-0, το οποίο κατέκτησε το βράδυ της περασμένης Τρίτης η Κατταβιά στο Ζηπάρι έναντι της Αναγέννησης Ασφενδιού, για την 23η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Ο προπονητής Χρήστος Χωρίτης χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του παλληκαρίσια, απονέμοντας τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν το ματς απέναντι σε μία εξαιρετική και ταλαντούχα ομάδα, για την πίστη τους, το πείσμα τους και το υψηλό επίπεδο αγωνιστικής πειθαρχίας.
Οι “κιτρινόμαυροι” της νότιας Ρόδου ήταν άψογοι στα ανασταλτικά καθήκοντά τους, συμπαγείς και έξυπνοι, καθώς φρόντισαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν και να περιμένουν την ευκαιρία τους να “χτυπήσουν” στην απέναντι πλευρά του γηπέδου.
Τις δύο που τους προέκυψαν μετά από δική τους πίεση και κλέψιμο της μπάλας, τις αξιοποίησαν απόλυτα με τους Χρήστο Στεργιόπουλο και Βίκτωρα Πάπα, φτάνοντας σε μία επιτυχία που τους δίνει σημαντικό προβάδισμα στη “μονομαχία” τους με τον Νικαγόρα.
Οι Κατταβενοί θα προσπαθήσουν να κεφαλαιοποιήσουν το σπουδαίο εκτός έδρας “τρίποντο” στο σαββατιάτικο παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Παστίδας, στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο.
Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, η Τέταρτη ήταν αφιερωμένη στην απαραίτητη ξεκούραση, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στο Ε.Α.Κ.
Ο Χρήστος Χωρίτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και απέναντι στον Αστέρα, που μετά τη νίκη του επί του Νικαγόρα την Τρίτη αισθάνεται μεν πολύ πιο άνετα, αλλά δεν είναι ακόμα απόλυτα εξασφαλισμένες και ως εκ τούτου δεν έχει την πολυτέλεια να εμφανιστεί χαλαρός, θα έχει τη δυνατότητα να στηριχθεί στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του.
Κατταβιά: Παλληκαρίσιο “διπλό” χαρακτήρα και πίστης













