ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αlltours: Έρχονται τα δύο νέα ξενοδοχεία alltoura Club σε Κω και Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ALL TOURS

Νέα ώθηση στην πα­ρου­σία της στην Ελ­λά­δα δίνει η alltours, βά­ζο­ντας στο χαρ­το­φυ­λά­κιό της δύο νέα alltoura Club Hotels για το κα­λο­καί­ρι του 2026, σε Κω και Ρόδο. Ο γερ­μα­νι­κός tour operator επεν­δύ­ει σε all-inclusive δια­κο­πές με club χα­ρα­κτή­ρα, με έμ­φα­ση στην άμεση πρό­σβα­ση στην πα­ρα­λία, την οι­κο­γε­νεια­κή φι­λο­ξε­νία, το wellness και τις αθλη­τι­κές δρα­στη­ριό­τη­τες, ενι­σχύ­ο­ντας τη θέση του σε δύο από τους πιο ισχυ­ρούς ελ­λη­νι­κούς νη­σιω­τι­κούς προ­ο­ρι­σμούς.

Η alltours ανε­βά­ζει τα­χύ­τη­τα στην ελ­λη­νι­κή αγορά, προ­σθέ­το­ντας από τη θε­ρι­νή πε­ρί­ο­δο του 2026 δύο νέα alltoura Club Hotels σε Κω και Ρόδο και στέλ­νο­ντας κα­θα­ρό μή­νυ­μα πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­σης του απο­τυ­πώ­μα­τός της στη χώρα.

Το Hotel Akti Coast στην Κω και το Sunrise Beach Resort στη Ρόδο έρ­χο­νται να ενι­σχύ­σουν το brand των club-style δια­κο­πών του ομί­λου, σε μια πε­ρί­ο­δο που η ζή­τη­ση για ολο­κλη­ρω­μέ­να all-inclusive πα­κέ­τα με εμπει­ρί­ες για οι­κο­γέ­νειες, ζευ­γά­ρια και με­μο­νω­μέ­νους τα­ξι­διώ­τες πα­ρα­μέ­νει ισχυ­ρή.

Στην Κω, το νέο alltoura Club Hotel Akti Coast βρί­σκε­ται στο Μαρ­μά­ρι, ακρι­βώς πάνω σε με­γά­λη αμ­μώ­δη πα­ρα­λία με ήπια κλίση, στοι­χείο που το κα­θι­στά ιδιαί­τε­ρα ελ­κυ­στι­κό για οι­κο­γέ­νειες με παι­διά. Το συ­γκρό­τη­μα είναι ανα­πτυγ­μέ­νο σε στυλ μπάν­γκα­λο­ου, πε­ρι­βάλ­λε­ται από εκτε­τα­μέ­νους κή­πους και δια­θέ­τει συ­νο­λι­κά 341 δω­μά­τια.

Το προ­ϊ­όν στην Κω χτί­ζε­ται πάνω σε ένα κα­θα­ρά πο­λυ­θε­μα­τι­κό μο­ντέ­λο δια­κο­πών. Το Akti Coast δια­θέ­τει τρεις πι­σί­νες, buffet εστια­τό­ριο με εξω­τε­ρι­κή βε­ρά­ντα, δύο θε­μα­τι­κά εστια­τό­ρια με ιτα­λι­κή και ελ­λη­νι­κή κου­ζί­να, καθώς και spa για στιγ­μές χα­λά­ρω­σης.

Στο κομ­μά­τι των δρα­στη­ριο­τή­των, η μο­νά­δα δίνει βάρος σε ομα­δι­κά προ­γράμ­μα­τα fitness, όπως aqua aerobics και workouts, ενώ για τα παι­διά προ­βλέ­πο­νται ξε­χω­ρι­στές παι­δι­κές πι­σί­νες, splash pool με νε­ρο­τσου­λή­θρες και παι­δι­κή χαρά.

Πα­ράλ­λη­λα, στη Ρόδο, το νέο alltoura Club Hotel Sunrise Beach Resort ανα­πτύσ­σε­ται κοντά στο χωριό Πεύ­κοι, ακρι­βώς πάνω σε ει­δυλ­λια­κό κόλπο για μπά­νιο, επεν­δύ­ο­ντας σε ένα πιο ήρεμο αλλά εξί­σου πλή­ρες μο­ντέ­λο δια­μο­νής. Η μο­νά­δα πε­ρι­λαμ­βά­νει κε­ντρι­κό κτί­ριο και επι­μέ­ρους κτί­ρια δύο έως τεσ­σά­ρων ορό­φων, με συ­νο­λι­κά 230 δω­μά­τια, και στο­χεύ­ει να συν­δυά­σει το πα­ρα­θα­λάσ­σιο στοι­χείο με την ευ­ε­ξία και τις ποιο­τι­κές οι­κο­γε­νεια­κές υπη­ρε­σί­ες.

Το Sunrise Beach Resort δια­θέ­τει πέντε εξω­τε­ρι­κές πι­σί­νες, ξε­χω­ρι­στή παι­δι­κή πι­σί­να και πολ­λα­πλές επι­λο­γές εστί­α­σης, ενώ ξε­χω­ρί­ζει το spa με εσω­τε­ρι­κή πι­σί­να, χαμάμ και γυ­μνα­στή­ριο. Στο κα­θη­με­ρι­νό πρό­γραμ­μα εντάσ­σο­νται μα­θή­μα­τα όπως fascia training, stretching και body & mind, δί­νο­ντας πιο έντο­νο wellness χα­ρα­κτή­ρα στο προ­ϊ­όν. Για τις οι­κο­γέ­νειες, η alltours επεν­δύ­ει και εδώ στο alltourini Kids Club, με δρα­στη­ριό­τη­τες ανά ηλι­κια­κή ομάδα, εξε­ρευ­νη­τι­κά προ­γράμ­μα­τα και αθλη­τι­κούς δια­γω­νι­σμούς.

Το brand alltours θα επε­κτα­θεί το κα­λο­καί­ρι του 2026 με οκτώ νέα ξε­νο­δο­χεία στην Ελ­λά­δα, την Τουρ­κία, την Τυ­νη­σία και τη Βουλ­γα­ρία.

Πηγή: tornosnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.