Τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής των play off και των play out του πρωταθλήματος της Super League 2 και στους δύο ομίλους, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Μεταξύ των ορισμών βρίσκεται ο Τάσος Γιαννουκάς του συνδέσμου της Δωδεκανήσου, ο οποίος θα «σφυρίξει» το παιχνίδι των play off του 2ου ομίλου ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την Αναγέννηση Καρδίτσας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 15:00 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» στην Νέα Ιωνία του Βόλου.
Βοηθοί του θα είναι ο Κώστας Λιόντος από τον σύνδεσμο Ηπείρου και η Βασιλεία Τσικλητάρη από τον σύνδεσμο Πιερίας, 4ος διαιτητής ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος από τον σύνδεσμο Αργολίδας και παρατηρητής διαιτησίας ο Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας).














