ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου: Νέα Έργα στη Ρόδο – Αναβάθμιση Αθλητικών Υποδομών

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΕΕΠ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

Την Πα­ρα­σκευή 9/1/2026 ο Ανα­πλη­ρω­τής Υπουρ­γός Αθλη­τι­σμού Γιάν­νης Βρού­τσης επι­σκέ­φθη­κε τη Ρόδο, κα­τό­πιν πρό­σκλη­σης του Προ­έ­δρου της Ένω­σης Πο­δο­σφαι­ρι­κών Σω­μα­τεί­ων (Ε.Π.Σ.) Δω­δε­κα­νή­σου Πα­να­γιώ­τη Δια­κο­φώ­τη, για το Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Προ­ε­πι­λο­γής Εθνι­κών Ομά­δων Κ16 και Κ14.

Ο Αν. Υπουρ­γός είχε την ευ­και­ρία να συγ­χα­ρεί όλους τους αθλη­τές που συμ­με­τεί­χαν στη διορ­γά­νω­ση.

Την ίδια μέρα πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε συ­νά­ντη­ση στο Δη­μαρ­χείο Ρόδου με τον Δή­μαρ­χο Αλέ­ξαν­δρο Κο­λιά­δη, τους  Βου­λευ­τές Δω­δε­κα­νή­σου Γιάν­νη Παππά, Μάνο Κόν­σο­λα, Μίκα Ια­τρί­δη και Βα­σί­λη Υψη­λά­ντη, τον Ανα­πλη­ρω­τή Πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Από­στο­λο Ασπρά­κη, τον Αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χη Βιο­μη­χα­νί­ας Δω­δε­κα­νή­σου Κάλ­λι­στο Δια­κο­γε­ωρ­γί­ου, τον εντε­ταλ­μέ­νο Αθλη­τι­σμού Δω­δε­κα­νή­σου Άκη Δε­λα­πόρ­τα και εκ­προ­σώ­πους των αθλη­τι­κών σω­μα­τεί­ων του νη­σιού.

Ανα­κοι­νώ­θη­καν δύο πολύ ση­μα­ντι­κά έργα για τη Ρόδο, με την ολο­κλή­ρω­ση των οποί­ων, η πόλη μας θα απο­κτή­σει υπο­δο­μές που της αξί­ζουν:

1)Στο Δ.Α.Κ. «Καλ­λι­πά­τει­ρα» ξε­κι­νά­ει η  ανα­κα­τα­σκευή του στα­δί­ου στί­βου με νέο ταρ­τάν, και στο­χευ­μέ­νες ανα­βαθ­μί­σεις ύψους 1.450.000 Ευρώ.

2)Κο­λυμ­βη­τή­ριο Ια­λυ­σού:

Ένα έργο που  επι­τέ­λους θα ολο­κλη­ρω­θεί!

Το  Υπουρ­γείο Αθλη­τι­σμού, είναι έτοι­μο να υπο­δε­χθεί την πρό­τα­ση για ολο­κλή­ρω­σή του.

Σε συ­νερ­γα­σία με την Πε­ρι­φέ­ρεια Νο­τί­ου Αι­γαί­ου και τον Δήμο Ρόδου, το Υπουρ­γείο Αθλη­τι­σμού εγ­γυά­ται την πλήρη επα­να­λει­τουρ­γία του.

Η Κυ­βέρ­νη­ση μας απο­δει­κνύ­ει έμπρα­κτα ότι θέτει σε προ­τε­ραιό­τη­τα τον αθλη­τι­σμό στα νησιά μας.

Η Πρό­ε­δρος της ΔΕΕΠ Δω­δε­κα­νή­σου Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας Έφη Χα­ρα­λα­μπο­πού­λου και ο Πρό­ε­δρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας Τσα­μπί­κος Κα­ρα­γιάν­νης συ­να­ντή­θη­καν με τον Αν.Υπουρ­γό και συ­ζή­τη­σαν μαζί του, εκ­φρά­ζο­ντας εκ μέ­ρους των κομ­μα­τι­κών ορ­γα­νώ­σε­ων της ΝΔ τη χαρά και την ικα­νο­ποί­η­ση τους για τις ανα­κοι­νώ­σεις των έργων , που θα δώ­σουν νέα πνοή στη Ρόδο.

Το έργο που έχει επι­τευ­χθεί στο Υπουρ­γείο Αθλη­τι­σμού είναι σπου­δαίο και αξί­ζει να ση­μειω­θεί ότι στην ηλε­κτρο­νι­κή πλατ­φόρ­μα eΚouros έχουν εγ­γρα­φεί 365 αθλη­τι­κά σω­μα­τεία των νη­σιών του Αι­γαί­ου.

Όπως δή­λω­σε ο ίδιος ο Αν. Υπουρ­γός,  η Κυ­βέρ­νη­ση της Νέας Δη­μο­κρα­τί­ας θα συ­νε­χί­σει να βρί­σκε­ται  δίπλα στα σω­μα­τεία, στους αθλη­τές και στις το­πι­κές κοι­νω­νί­ες, με­τα­τρέ­πο­ντας τις εκ­κρε­μό­τη­τες δε­κα­ε­τιών σε σύγ­χρο­να έργα πνοής.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.