ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για έκθεση και διάθεση αλκοόλ σε ανήλικο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συ­νε­λή­φθη χθες (1 Ια­νουα­ρί­ου 2026) στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Δί­ω­ξης και Εξι­χνί­α­σης Εγκλη­μά­των Ρόδου, ένας 29χρο­νος ημε­δα­πός υπεύ­θυ­νος κα­τα­στή­μα­τος υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος σε βάρος του οποί­ου σχη­μα­τί­σθη­κε δι­κο­γρα­φία για πα­ρά­βα­ση της νο­μο­θε­σί­ας για την προ­στα­σία των ανη­λί­κων από τη χρήση προ­ϊ­ό­ντων κα­πνού και την κα­τα­νά­λω­ση αλ­κο­όλ.

Επι­πλέ­ον, συ­νε­λή­φθη η μη­τέ­ρα του ανή­λι­κου για το αδί­κη­μα της έκ­θε­σης.

Ει­δι­κό­τε­ρα, στο πλαί­σιο διε­ρεύ­νη­σης πε­ρι­στα­τι­κού μέθης ανή­λι­κου ημε­δα­πού, ο οποί­ος την 01.01.2026 πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες δια­κο­μί­στη­κε στο Γ.Ν. Ρόδου για πα­ρο­χή πρώ­των βοη­θειών, προ­έ­κυ­ψε ότι είχε κα­τα­να­λώ­σει πο­σό­τη­τα αλ­κο­όλ μέσα σε κα­τά­στη­μα υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος.

Για το πε­ρι­στα­τι­κό προ­σή­χθη­σαν ο προ­σω­ρι­νά υπεύ­θυ­νος του κα­τα­στή­μα­τος υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος που επέ­τρε­ψε τη διά­θε­ση αλ­κο­ο­λού­χου ποτού στον ανή­λι­κο, καθώς και η μη­τέ­ρα του.

Οι συλ­λη­φθέ­ντες οδη­γού­νται στην Ει­σαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών Ρόδου, ενώ πα­ράλ­λη­λα βε­βαιώ­θη­κε διοι­κη­τι­κή πα­ρά­βα­ση – πρό­στι­μο στο κα­τά­στη­μα.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.