Στο Οικονομίδειο θα κλείσουν αύριο οι ποδοσφαιριστές του Άρη τον κύκλο των δραστηριοτήτων τους για την τρέχουσα εβδομάδα.
Το δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Ιάλυσο θα είναι το προτελευταίο για την ομάδα του Γιάννη Αρχοντούλη, που θα ολοκληρώσει τους αγώνες της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries την προσεχή Τετάρτη κόντρα στον Κλεόβουλος, αξιοποιώντας το διάστημα μέχρι την πρώτη επίσημη σέντρα της καινούργιας σεζόν προκειμένου να αποφορτιστεί και να αποκτήσει την απαιτούμενη φρεσκάδα.
Το παρών αναμένεται να δώσει το σύνολο των ποδοσφαιριστών, που θα κληθούν να δείξουν πως βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας σ’ ένα ματς υψηλών απαιτήσεων κόντρα σε ένα σύνολο που από πολλούς θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
Ο Γιάννης Αρχοντούλης περιμένει από τους παίκτες του να ενισχύσουν τα θετικά στοιχεία που του έχουν δείξει μέχρι στιγμής και ταυτόχρονα να κάνουν ένα βήμα μπροστά στον τομέα που δείχνουν να χωλαίνουν και που η διοίκηση έχει αποφασίσει να βοηθήσει δια της μετεγγραφικής οδού.
Στους αγώνες προετοιμασίας που έχουν δώσει, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν εμφανιστεί συμπαγείς και αρκετά αξιόπιστοι ανασταλτικά, καθώς έχουν δεχτεί μικρό αριθμό ευκαιριών και επιπλέον, μέσα από τη δημιουργία τους κατέγραψαν έναν ικανοποιητικό αριθμό δικών τους.
Το πρόβλημα τους δείχνει να είναι η αποτελεσματικότητα, καθώς οι φάσεις τους δεν μεταφράζονται σε γκολ.
Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν οριστικοποιήσει την απόφαση τους να προχωρήσουν στην απόκτηση επιθετικού, χωρίς μάλιστα να περιορίζονται στην τοπική μετεγγραφική αγορά.
Άλλωστε , η πολυτέλεια για μία μικρή υπέρβαση δείχνει να υπάρχει, καθώς οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του συλλόγου, με τελευταία την μουσική βραδιά στο πανηγύρι της Παναγιάς Τσαμπίκας, πήγαν εξαιρετικά, με τους “κιτρινόμαυρους” να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τοπική κοινωνία για τη στήριξη.
Τέλος, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα ο Αποστόλης Θεοδωρή.
Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να είναι συνεπής στο καθημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας, με τις δυο πλευρές να λύνουν τη συνεργασία τους και τον ποδοσφαιριστή να αναζητά τον επόμενο σταθμό της σταδιοδρομίας του.
Άρης: Δοκιμασία στο Οικονομίδειο, φουλάρει για επιθετικό
