Αθλητικά

Γιορτή και νίκη για το Ροδίων Άθλησις

Στο κλειστό γυμναστήριο του Ροδίων Παιδεία οδηγούν σήμερα όλοι οι δρόμοι, καθώς στις 12.30, η ομάδα βόλεϊ του Ροδίων Άθλησις θα αντιμετωπίσει τον ΟΠΕ Ρεθύμνου για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 Ανδρών.

Οι γηπεδούχοι έχουν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του νησιού, προκειμένου να δώσει το «παρών» και να ενισχύσει τις προσπάθειες των αθλητών, κάτι που αναμένεται να γίνει, αφού οι φίλαθλοι έχουν «ζεσταθεί», τόσο από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας, όσο και από το κλίμα που επικρατούσε στο πρώτο εντός έδρας ματς στην πρεμιέρα κόντρα στην Αργυρούπολη.

Αυτός είναι και ο στόχος των ανθρώπων του Ροδίων Άθλησις, που θέλουν να συνδυάσουν σήμερα τη «γιορτή» που έχουν ετοιμάσει για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο, με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο δυνατό Ρέθυμνο, η οποία θα είναι και η δεύτερη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα της πόλης μας.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Αντωνιάδη, δεν υπάρχουν και όλοι οι αθλητές βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμοι για τη σημερινή αναμέτρηση. Το Ρέθυμνο πάντως μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι, καθώς διαθέτει έμπειρους παίκτες στις τάξεις του, ενώ έχει ξεκινήσει και ιδανικά το πρωτάθλημα, καθώς μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς , με αντιπάλους τους Οδυσσέα Αμαρουσίου και Μίλωνα.

Το παιχνίδι στο Ροδίων Παιδεία, όπως προείπαμε θα ξεκινήσει στις 12.30 και θα το διευθύνουν οι κ. Μιχαήλογλου και Παπαστάμος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου