Τοπικές Ειδήσεις

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας που επιβεβαιώνει την σύλληψη 8 ατόμων στην συγκέντρωση για το Crown Iris – Οι λόγοι

Από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου ανακοινώθηκαν τα εξής: Σήμερα (28 Ιουλίου 2025) μετά-μεσημβρινές ώρες στη Ρόδο, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία ατόμων με σκοπό να αποτρέψουν τον ελλιμενισμό προγραμματισμένης κατάπλευσης κρουαζιερόπλοιου, καθώς και να εμποδίσουν την έξοδο των επιβατών του στο νησί της Ρόδου.

Από τις Αστυνομικές δυνάμεις που έλαβαν μέτρα πέριξ του λιμανιού προσήχθησαν -14- άτομα από τα οποία συνελήφθησαν -8- για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια και παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου, κατά περίπτωση.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου