ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΕ Διαγόρας: Στην Κατερίνη για την πρώτη νίκη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας αγω­νι­στι­κός «Γολ­γο­θάς», με τέσσερα συνε­χό­μενα εκτός έδρας παι­χνί­δια, ξεκινά για το Διαγόρα, που σήμερα Κυριακή 13 Οκτω­βρίου στις 15:00 θα φιλο­ξε­νη­θεί στο Α’ ΔΑΚ Κατε­ρί­νης από τον Εθνικό Νέου Κερα­μι­δίου στο πλαίσιο της 4ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 2 στον Α’ Όμιλο (Βόρειο).

Οι «κυα­νέ­ρυ­θροι» προ­έρ­χο­νται από δύο ήττες και μία ισο­πα­λία στις τρεις πρώτες αγω­νι­στι­κές, γι’ αυτό και μονα­δι­κός τους στόχος είναι το πρώτο «τρί­πο­ντο» στην σεζόν που θα τους βοη­θή­σει βαθ­μο­λο­γικά και ψυχο­λο­γικά ενόψει της συνέ­χειας.

Ο υπη­ρε­σια­κός προ­πο­νη­τής Βαγ­γέ­λης Χοσάδας έχει επι­ση­μά­νει στους ποδο­σφαι­ρι­στές την κρι­σι­μό­τητα του αγώνα, με τους «κυα­νέ­ρυ­θρους» να παρου­σιά­ζο­νται απο­φα­σι­σμέ­νοι να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κατα­κτή­σουν την πολυ­πό­θητη νίκη.

Ιδιαί­τερα αγω­νι­στικά προ­βλή­ματα δεν υπάρ­χουν στο στρα­τό­πεδο του «γηραιού» με τον Χοσάδα να απο­φα­σί­ζει λίγο πριν σέντρα της ανα­μέ­τρη­σης για την ενδε­κάδα που θα παρα­τά­ξει.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.