Αθλητικά

«Η δουλειά αρχίζει και φαίνεται»

Ένα από τα πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, έδωσε το Σάββατο ο Αστέρας Μασάρων, στο γήπεδΌ του.
Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου, αντιμετώπισε τον Άρη Αρχαγγέλου, με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν με σκορ 4-2.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που ενδιέφερε το νεαρό τεχνικό, ο οποίος με τις ακόλουθες δηλώσεις στη «δσπορ», παρουσιάστηκε πολύ ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του:
« Παρά την ήττα, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών μου, αφού το τελικό αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο που με ενδιέφερε.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Άρης Αρχαγγέλου που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο πρωτάθλημα.
Η δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία μας, έχει αρχίσει να φαίνεται.
Ήμασταν αισθητά βελτιωμένοι σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια.
Βέβαια, η δουλειά μας στις προπονήσεις συνεχίζεται, αφού στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος».
Σήμερα, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασίας τους ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Καλυμνιακό, εκτός έδρας.
Το Σάββατο οι Μασαρενοί θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι.
Αντίπαλος της ομάδας θα είναι η Αναγέννηση Έμπωνα, με το παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο Μασάρων ( 17:30).
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα στις τάξεις του Αστέρα, είναι ο Μανώλης Φωτάρας, που νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, και η επιστροφή του στις προπονήσεις αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου