Αθλητικά

Ανακάλεσαν τις παραιτήσεις τους

Όπως έγραψε στο φύλλο της Κυριακής, η «δσπορ» , τα παραιτηθέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ατρόμητου Διμυλιάς, βρισκόντουσαν σε επαφές με διάφορα άτομα και φορείς, προκειμένου να βρεθεί λύση και η ομάδα να αποφύγει το διοικητικό αδιέξοδο, που θα έχει αντίκτυπο και στη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Όπως όλα δείχνουν λύση βρέθηκε, γι’ αυτό και με ανακοίνωσή τους, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος, Μιχάλης Καλιόζης, τα μέλη του δ.σ. γνωστοποίησαν ότι ανακαλούν τις παραιτήσεις τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου Διμυλιάς είναι η ακόλουθη:
«Μετά από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και την ανακοίνωση του κειμένου από το δ.σ του Ατρόμητου Διμυλιάς με την έκφραση των παραπόνων και της πικρίας μας, στον τοπικό τύπο και στην σελίδα της ομάδας μας, λυπούμαστε για την αναστάτωση που προκλήθηκε στους φορείς και την τοπική κοινωνία.

Θέλαμε όμως να καταλάβετε ότι ο ενθουσιασμός και η αγωνία μας, για να μην μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας, απέναντι στον προπονητή, στους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και τους στόχους του σωματείου, μας οδήγησε σε αυτή την ενέργεια.

Θεωρούμε πως είναι κρίμα οι κόποι των τελευταίων ετών να χαθούν σε μια δική μας απόφαση και προτιμούμε να παλέψουμε μέχρι τέλους για την ομάδα που αγαπάμε. Προσπαθήσαμε απλά να προστατέψουμε το συμφέρον του σωματείου μας για την ομαλή λειτουργία του.

Γι’ αυτό, καθίσαμε στο τραπέζι με τον Αντιδήμαρχο και επί χρόνια μέλος των δύο συλλόγων, Πάλλα Αγαπητό και βρήκαμε την καλύτερη δυνατή λύση για το καλό των δύο χωριών μας και των συλλόγων μας.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και με βαρύτατο αίσθημα ευθύνης, αποφασίσαμε να ανακαλέσουμε τις παραιτήσεις μας από το δ.σ. του Α.Σ Ατρόμητος Διμυλιάς.

Πιστεύουμε ότι η ομαδική συνεργασία της κοινότητας, των συλλόγων και των ενοριών, θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων όλων μας.
Εκ του Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Καλιόζης Μιχαήλ».
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες της «δσπορ», οι άνθρωποι του Ατρόμητου, με προσωπικές τους ενέργειες κατάφεραν να εξασφαλίσουν το απαραίτητο ποσό που χρειαζόταν, προκειμένου ο τεχνικός τους Κώστας Ζουρούδης, να παρακολουθήσει τη σχολή προπονητών που θα διεξαχθεί στο νησί μας, έτσι ώστε να αποκτήσει το δίπλωμα προπονητικής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου