Αθλητικά

ΚΕΙΡ: Το «ευχαριστώ» σε Κολιάδη και ΔΟΠΑΡ

Την Κυριακή διεξήχθη στο νησί μας ο 4ος Διασυλλογικός αγώνας ιππικής αντοχής, με διοργανωτή το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου.
Ο αγώνας στέφθηκε με αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία, με το ΚΕΙΡ να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον ΔΟΠΑΡ και τον Αλέξανδρο Κολιάδη, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Το Δ.Σ. του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου, με την επιτυχή λήξη του 4ου αγώνα ιππικής αντοχής θα ήθελε να ευχαριστήσει τον ΔΟΠΑΡ και τον κ. Αλέξανδρο Κολιάδη για την συνδιοργανωση. Με την σημαντική αρωγοί τους δείξαμε ότι το νησί μας μπορεί και στηρίζει την αθλητική ιππασία.
Επόμενος στόχος είναι στις 30 Απριλίου στο Κιλκίς όπου 6 αθλητές μας θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Ελλάδας και στον 2ο στο Διεθνή Αγώνα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στη χώρα μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου