Αθλητικά

Super League 1: Διαιτητής VAR στη Λεωφόρο ο Σιδηρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1 που θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο και την προσεχή Δευτέρα.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου της Δωδεκανήσου θα είναι διαιτητής VAR στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλος που θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης».
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από τον σύνδεσμο Πέλλας, βοηθοί ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας και ο Κώστας Νικολαΐδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Μαλούτας από τον σύνδεσμο Ημαθίας, A.VAR ο Βασίλης Νικολακάκης από τον σύνδεσμο Λασιθίου και παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Καρατζάς από τον σύνδεσμο Εύβοιας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.