ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοταχώς για τη Β’ Εθνική ο Διαγόρας!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Δια­γό­ρας είναι έτοιμος να επι­στρέ­ψει στη Β’ Εθνική! O Oίακας Ναυ­πλίου έστω και καθυ­στε­ρη­μένα έκανε αυτό που περί­με­ναν όλοι, δηλαδή να απο­συρ­θεί από τη Β’ Εθνική και πλέον η Ε.Ο.Κ.απηύ­θυνε ανοιχτή πρό­σκληση στον ”γηραιό” να πάρει τη θέση του στην παρα­πάνω κατη­γο­ρία. Η ομάδα του Ναυ­πλίου επι­στρέ­φει στα τοπικά πρω­τα­θλή­ματα (κάτι που έμοιαζε λογικό με βάση τις εξε­λί­ξεις…) και ο Γ.Σ. Δια­γό­ρας θα κερ­δί­σει την άνοδο του, χάρη στην τερά­στια νίκη που πέτυχε στα μπαράζ ανοδου επί της Δάφνης. Πλέον ο ”γηραιός” θα περι­μέ­νει την πρόταση της Ε.Ο.Κ. και εφόσον απα­ντή­σει θετικά, θα παίξει τη νέα χρονιά στη Β’ και όχι στη Γ’ Εθνική. Όπως είναι εύλογο, πρό­κει­ται για ένα σαφώς πιο δύσκολο πρω­τά­θλημα, όμως η διοι­κούσα επι­τροπή του συλ­λό­γου είναι πιθανό να ψάξει και για μία ακόμη καλή μετα­γραφή, που να ισχυ­ρο­ποί­η­σει ακόμη περισ­σό­τερο το ροστερ της.

Σε περί­πτωση που όλα πάνε καλά, ο Γ.Σ. Δια­γό­ρας θα τοπο­θε­τη­θεί στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής και στην πρε­μιέρα θα παίξει εκτός έδρας με τον Α.Ο. Πεύκης, ενώ ο όμιλος είναι πολύ δυνατός με μεγάλο φαβορί τον Πανιώ­νιο.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Ο. Πεύκης- Γ.Σ. Δια­γό­ρας

Παλαιό Φάληρο- Πανιώ­νιος

Α.Σ.Ε. Δούκα- Έσπερος

Αιγάλεω- Πρωτέας Βούλας

Πανελευσινιακός- Α.Ε.Ν. Κηφι­σιάς

Α.Ο.Κ. Χανιά- Ο.Φ.Η.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.