Αθλητικά

Υπάρχει τρόπος να αναπληρωθεί το κενό στον 1ο όμιλο

Τον εκ νέου καταρτισμό των ομίλων της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ζητάνε, έστω και ανεπίσημα, αρκετά σωματεία, μετά τη διαφαινόμενη απόσυρση του Άρη Αρχαγγέλου από τις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ανισορροπία στους δύο ομίλους είναι δεδομένη, καθώς ο πρώτος θα μείνει με οκτώ ομάδες, σε αντίθεση με τον δεύτερο, που θα συνεχίσει να έχει δέκα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι παράγοντες της ΕΠΣΔ επικοινώνησαν σήμερα με τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα να αναδιαμορφώσουν τον χάρτη της κατηγορίας.
Βάσει των απαντήσεων που φέρονται να έλαβαν, από τη στιγμή που ο διαχωρισμός των ομίλων ήδη έγινε στο πλαίσιο της προκήρυξης, δεν υπάρχουν τα περιθώρια για αλλαγές, παρόλα αυτά όμως υποδείχθηκε ένας τρόπος που θα μπορούσε να αποκαταστήσει τις ισορροπίες και οι ομάδες του πρώτου ομίλου να ξαναγίνουν εννέα. Το «κλειδί» βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης του Άρη, που έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά.
Αν αποστείλει έγκαιρα πρακτικό παραίτησης , που θα είναι υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ., η ΕΠΣΔ θα αποκτήσει το δικαίωμα να απευθύνει πρόσκληση στους επιλαχόντες του περσινού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, με πρώτο τον Ξάνθο Πάτμου.
Στην περίπτωση που ένα τέτοιο σενάριο προκριθεί, η όποια επιλαχούσα ομάδα της Β’ κατηγορίας θα έχει το δικαίωμα να αναπληρώσει την κενή θέση μέχρι τη στιγμή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου