Ειδήσεις

Αλέξης Τσίπρας: Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό

ΤΣΙΠΡΑΣ

Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα η επαναλοίμωξή του ήταν ίσως αναμενόμενη καθώς τις προηγούμενες μέρες νοσούσαν με Covid – 19 η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα καθώς και ο μεγάλος του γιος.

«Μέσα στην αγωνία της πυρκαγιάς είχα την είδηση ότι είμαι για 2η φορά θετικός στον covid. Ίσως αναμενόμενο, αφού τις προηγούμενες μέρες πέρασε ο μεγάλος μας γιος και η Μπέτυ. Ελπίζω να παραμείνω ασυμπτωματικός. Σε κάθε περίπτωση η σκέψη μου είναι στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τσίπρας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.