Αθλητικά

Τριπλή μετεγγραφική «βόμβα»

Σε τρεις μετεγγραφές, πρώτης γραμμής, οι οποίες θα ενισχύσουν σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της προσπάθειας για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Εθνικός Αρχίπολης.
Οι «κυανόλευκοι» είχαν συμφωνήσει προφορικά, με τους Βάντερ Μασάδο, Ανδρέα Γεωργά και Βασίλη Φαρμακαλή.
Πλέον τακτοποίησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες που είχαν απομείνει, με τους Αρχιπολενούς να επισημοποιούν την απόκτηση των ποδοσφαιριστών με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Εθνικός Αρχίπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Βάντερ Μασάδο, Ανδρέα Γεωργά και Βασίλη Φαρμακαλή.
Και οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι εγνωσμένης αξίας στα τοπικά μας πρωταθλήματα και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα μας, στη νέα αγωνιστική περίοδο».
Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο Βάντερ Μασάδο αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή, ο Βασίλης Φαρμακαλής στην μεσαία γραμμή και ο Ανδρέας Γεωργάς αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και στο δεξί άκρο της άμυνας.
Από εκεί και πέρα, οι Αρχιπολενοί συνεχίζουν να εξετάζουν τη μετεγγραφική αγορά και πλέον σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ενός επιθετικού.
Οι άνθρωποι του Εθνικού, σε συνεργασία με τον προπονητή, Στέργο Λαμπριανό, αναζητούν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου