Αθλητικά

Ξεκινούν οι ανανεώσεις

Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων, αναμένεται η προσεχής για την ομάδα του Αστέρα Παστίδας.
Οι άνθρωποι της διοίκησης αφού έχουν βάλει στην τελική ευθεία τη λειτουργία για το στέκι του συλλόγου (αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο επόμενο διήμερο το αργότερο), θα στρέψουν την προσοχή τους στα αγωνιστικά, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Από τη Δευτέρα οι Παστιδενοί θα αρχίσουν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις, προκειμένου να διαμοφωθεί το νέο ρόστερ της ομάδας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας, παράλληλα με τις ανανεώσεις, θα κοιτάνε και το μετεγγραφικό παζάρι, έτσι ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό.
Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΣΔ, διεξήχθη η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο Αστέρας κληρώθηκε στον 2ο όμιλο, με τη «δσπορ» να επικοινωνεί με τον Α’ αντιπρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Κοσμά, ο οποίος έκανε το ακόλουθο σχόλιο:
«Η κλήρωση της Α’ Κατηγορίας μας έφερε στον πιο δύσκολο όμιλο. Όμως αυτό δεν μας φοβίζει, καθώς ο Αστέρας έχει αποδείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και στα δύσκολα».
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι «παρελθόν» από τον Αστέρα, αποτελεί ο φροντιστής της ομάδας, Βασιλώττος Στεφανής, με τους Παστιδενούς να εκδίδουν την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Ο Αστέρας Παστίδας ευχαριστεί θερμά τον Βασιλώττο Στεφανή, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα από τη θέση του φροντιστή».
Ήδη ο σύλλογος βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου