Αθλητικά

Ανανέωσε ο Καραμπάτζος

Έπειτα από την επισημοποίηση της παραμονής του Λάκη Ζαχαρία στον πάγκο των Ιπποτών, οι άνθρωποι της ομάδας έστρεψαν την προσοχή τους στα του έμψυχου δυναμικού, με προτεραιότητα στις ανανεώσεις, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του νεαρού τεχνικού.
Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι πλέον γεγονός, καθώς έπειτα από την επέκταση της συνεργασίας με τον Ντούτσε, η ομάδα της Παλιάς Πόλης συμφώνησε με ακόμα ένα ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού.
Ο λόγος για τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, Παναγιώτη Καραμπάτζο που συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του και έτσι να παραμείνει αθλητής των Ιπποτών για τρίτη συνεχόμενο χρονιά.
Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες που επιθυμούσαν τις υπηρεσίες του, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να συνεχίζει στην ομάδα της Παλιάς Πόλης, λόγω του εξαιρετικού οικογενειακού κλίματος που υπάρχει, της συμπεριφοράς της διοίκησης προς το πρόσωπο του, αλλά και της παραμονής του Λάκη Ζαχαρία στην τεχνική ηγεσία.
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι των Ιπποτών, συνεχίζουν τις επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού και όπως όλα δείχνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται και νέες συμφωνίες.
Πάντως εκτός από τις ανανεώσεις, ο σύλλογος της Παλιάς Πόλης ασχολείται και με τα μετεγγραφικά για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ενόψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ», οι Ιππότες βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση μια πολύ σημαντικής μετεγγραφής, με ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας.
Το όνομα του αθλητή δεν έχει διαρρεύσει, καθώς οι Ιππότες θέλουν να αποφύγουν εμπλοκή άλλων συλλόγων στη διεκδίκηση του, όμως η «δσπορ» είναι σε θέση να γνωρίζει ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις με την περίπτωση του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου