Αθλητικά

Σαββατοκύριακο με ανακοινώσεις

Eπειτα από την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του Αγίου Λουκά, με τους Λευτέρη Καλογήρου και Γιώργο Χατζαντώνη, οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν την υλοποίηση του προγραμματισμού τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν προκύψει καταρχήν συμφωνίες και όπως όλα δείχνουν απομένουν τυπικά θέματα προς διευθέτηση, προκειμένου να υπάρχουν νέες ανακοινώσεις.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του «Αγίου» προσανατολίζεται μέσα στο σαββατοκύριακο να ανακοινώσει τουλάχιστον ακόμα δύο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών να μην έχουν διαρρεύσει.
Επιθυμία του συλλόγου είναι να διατηρήσει στις τάξεις του, όλους τους ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού της σεζόν που ολοκληρώθηκε και έπειτα να ασχοληθεί με τις μετεγγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού.
Οι Αφαντενοί θέλουν στη νέα σεζόν, να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και να διεκδικήσουν την άνοδο στα «σαλόνια» του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Γι’ αυτό και οι μετεγγραφές, θα γίνουν με προσοχή, προκειμένου να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία, ανεβάζοντας την συνολική ποιότητα του έμψυχου δυναμικού.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Άγιος Λουκάς θα ανακοινώσει τη συνεργασία του με ομάδα η οποία αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου