Αθλητικά

Κλεάνθης: Μετεγγραφικό «χτύπημα» της τελευταίας στιγμής

Την προ διμήνου συμφωνία της με τον Κωνσταντίνο Σταματίου οριστικοποίησε η διοίκηση του Κλεάνθη, προσφέροντας στον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τα άκρα της επιθετικής γραμμής.
Ο 23χρονος αθλητής είναι αξιωματικός του στρατού, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τα χρώματα της Αγίας Παρασκευής Βόλου και εδώ και λίγο καιρό συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Οι Παραδεισιώτες ανακοίνωσαν τη μετεγγραφή μόλις βεβαιώθηκαν στο εκατό τοις εκατό πως δεν θα υπάρξει εμπλοκή με την έκδοση του δελτίου του Σταματίου, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη δεκαοκτάδα του σαββατιάτικου εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Έμπωνα. Η ανακοίνωση του σωματείου:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ε.Σ. Κλεάνθης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την απόκτηση του 23χρονου ακραίου επιθετικού Κωνσταντίνου Σταματίου, ο οποίος προέρχεται από την Αγία Παρασκευή Βόλου. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία».
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Κλεάνθη ενόψει πρεμιέρας ολοκληρώθηκε σήμερα, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει αφ’ ενός τον τραυματία Μιχάλη Πατάκα, αφ’ ετέρου δε άλλους τέσσερις παίκτες που παραμένουν εκτός προπονήσεων, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Οι Αντώνης Σώτα, Αντώνης Σαΐτης, Αναστάσης Παπακωνστανίνου και Άγγελος Αρίφης αναμένεται να ενταχθούν στο πρόγραμμα προς το τέλος του μήνα, δίνοντας στον προπονητή τους επιπλέον λύσεις.
Τέλος και επ’ ευκαιρία της επιστροφής του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων, η διοίκηση του Κλεάνθη διαμηνύει πως θα τηρήσει στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ζητάει την κατανόηση, όσο και τη συνεργασία των φιλάθλων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου