Αθλητικά

Ναυτικός Όμιλος Κω: Με 15 αθλητές στην Χαλκίδα

Το διήμερο 7 και 8 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα το Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων που προετοιμάζονται στην θάλασσα.
Στη διοργάνωση θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Κω με 15 αθλητές και αθλήτριες, όπως ενημέρωσε με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συμμετοχή του Ομίλου μας με 15 αθλητές κολύμβησης, στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοργάνωση και επίσης καλή επιτυχία στους αθλητές μας και το προπονητικό staff, Γιώργο Χρυσικό, Μαρία Αργυροπούλου τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για άλλο ένα καλοκαίρι στο νησί μας».
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή εφαρμογή όλων των επικαιροποιημένων υγειονομικών πρωτοκόλλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου