Αθλητικά

Δευτέρα σε σώμα

Οπως είχε γράψει μέσα στην εβδομάδα η «δσπορ», σήμερα Κυριακή αναμενόταν να συνεδριάσουν οι άνθρωποι που αναδείχθηκαν από τις εκλογές του Αστέρα Παστίδας, προκειμένου να συγκροτήσουν σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, που θα οδηγήσει το σύλλογο στα επόμενα χρόνια.
Τελικά η συνεδρίαση δεν θα διεξαχθεί σήμερα, καθώς προέκυψαν επαγγελματικές υποχρεώσεις σε ορισμένα από τα πρόσωπα που εκλέχτηκαν και όπως είναι λογικό δεν θα μπορούσαν να συγκροτηθούν σε σώμα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η συνεδρίαση μεταφέρθηκε για αύριο Δευτέρα, με πιθανή ώρα έναρξης την 19:00, έτσι ώστε να γίνει η συγκρότηση σε σώμα και να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο σύλλογο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τις οποίες επιβεβαιώνουν και άνθρωποι του Αστέρα, θεωρείται σίγουρη η παραμονή του Σάββα Σιδηρόπουλου στη θέση του προέδρου, προκειμένου να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια.
Από εκεί και πέρα, με το που συγκροτηθεί σε σώμα το νέο δ.σ., οι άνθρωποι του Αστέρα θα στρέψουν όλη την προσοχή τους, στα της τεχνικής ηγεσίας και τα του έμψυχου δυναμικού.
Προτεραιότητα θα δοθεί στο θέμα του προπονητή, με τη διοίκηση να επιδιώκει το συντομότερο δυνατό, συνάντηση με τον Γιώργο Ορφανίδη για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι πιθανότητες παραμονής του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο του Αστέρα, είναι μοιρασμένες και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις επαφές που θα έχουν οι δύο πλευρές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου