Τοπικές Ειδήσεις

Τηλεδιάσκεψη Νεολαίας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, Δωδεκανήσου και Κυκλάδων

Στο πλαίσιο των ψηφιακών περιοδειών που πραγματοποιεί το Κίνημα Αλλαγής, έλαβε χώρα την προηγούμενη Τρίτη τηλεδιάσκεψη της νέας γενιάς του Κινήματος Αλλαγής, παρουσία της Προέδρου, Φώφης Γεννηματά, η οποία παρακολούθησε ολόκληρη τη συζήτηση και συνομίλησε με τους νέους του Κινήματος.

Ο συντονιστής του Δικτύου Νέας Γενιάς του Κινήματος, Γιώργος Τσούμας, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με νέους, μέλη του κινήματος από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες, να αναλύσει το σχέδιό του και να μιλήσει για τις φιλοδοξίες του εγχειρήματος αυτού και τη δομή του Δικτύου.

Ακολούθως, υπήρξαν τοποθετήσεις των νέων καθώς και συζήτηση με τα θέματα που έθεσαν οι συμμετέχοντες.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα και τη ζωή των Νέων και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες, σε μια παρατεταμένη περίοδο οικονομικής κρίσης, επιβαρημένης από την κρίση της πανδημίας. Επιπλέον, έγινε συζήτηση σχετικά με τη λειτουργική δομή του Δικτύου Νέας Γενιάς και στους τρόπους συμμετοχής σ’ αυτό για τους ενδιαφερόμενους.

Η μεγάλη συμμετοχή στη τηλεδιάσκεψη, ανέδειξε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης ενός Δικτύου Νεολαίας που έχει λόγο, προτείνει λύσεις στα προβλήματα των Νέων και συνεισφέρει στη διασύνδεση του Κινήματος Αλλαγής με τη Νεολαία του και γενικότερα την κοινωνική του βάση.

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

νοτίου συγκροτήματος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου