ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμη και διακομιδές

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σύμη

Ακόμα μια από­δειξη ότι στα μικρά νησιά είμαστε πολίτες δεύ­τε­ρης κατη­γο­ρίας. Xθες το πρωί η Ιατρός με σκάφος του Λιμε­ναρ­χείου Σύμης αψη­φώ­ντας την κακο­και­ρία πραγ­μα­το­ποί­ησε επι­τυ­χώς μια δια­κο­μιδή ασθε­νούς προς την Ρόδο. Το σκάφος παρα­μέ­νει εκεί λόγω της κακο­και­ρίας μαζί με την Ιατρό χωρίς να υπάρχει η δυνα­τό­τητα να επι­στρέ­ψουν και να βρί­σκο­νται έτοιμοι για το επόμενο περι­στα­τικό.

Στις τρο­με­ρές ελλεί­ψεις σε ιατρικό προ­σω­πικό που αντι­με­τω­πί­ζουμε καθη­με­ρινά έχουμε να προ­σθέ­σουμε και πολλά παρό­μοια προ­βλή­ματα. Τι θα γίνει σε ενδε­χό­μενο νέο σοβαρό ιατρικό περι­στα­τικό, όταν δεν υπάρ­χουν ιατροί αλλά ούτε και ΕΝΑ μετα­φο­ρικό μέσο;

Κατά τα άλλα, οι υπεύ­θυ­νοι σφυ­ρί­ζουν αδιά­φορα ή φωνά­ζουν προς κάθε κατεύ­θυνση εκτός από την σωστή, δηλαδή να κοι­τά­ξουν τον καθρέ­πτη.

Αυτή είναι η καθη­με­ρι­νο­τητά μας.

Ενας Συμια­κός

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.