Ακόμα μια απόδειξη ότι στα μικρά νησιά είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Xθες το πρωί η Ιατρός με σκάφος του Λιμεναρχείου Σύμης αψηφώντας την κακοκαιρία πραγματοποίησε επιτυχώς μια διακομιδή ασθενούς προς την Ρόδο. Το σκάφος παραμένει εκεί λόγω της κακοκαιρίας μαζί με την Ιατρό χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να επιστρέψουν και να βρίσκονται έτοιμοι για το επόμενο περιστατικό.
Στις τρομερές ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό που αντιμετωπίζουμε καθημερινά έχουμε να προσθέσουμε και πολλά παρόμοια προβλήματα. Τι θα γίνει σε ενδεχόμενο νέο σοβαρό ιατρικό περιστατικό, όταν δεν υπάρχουν ιατροί αλλά ούτε και ΕΝΑ μεταφορικό μέσο;
Κατά τα άλλα, οι υπεύθυνοι σφυρίζουν αδιάφορα ή φωνάζουν προς κάθε κατεύθυνση εκτός από την σωστή, δηλαδή να κοιτάξουν τον καθρέπτη.
Αυτή είναι η καθημερινοτητά μας.
Ενας Συμιακός































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.