Αθλητικά

Όταν ξύπνησε ο Κολοσσός ήταν αργά!

Πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό (έκανε 21 λάθη) ο Κολοσσός ηττήθηκε σχετικά άνετα στο Αγρίνιο από το Μεσολόγγι με σκορ 87-77 και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι- «κλειδί» για την μετέπειτα πορεία του στη Basket League. Με εξαίρεση το πολύ καλό ξεκίνημα, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έμεινε σε χαμηλές πτήσεις, είχε σε κακή μέρα τα περισσότερα του ατού και ουσιαστικά ξέμεινε από λύσεις μέχρι το τέλος. Το Μεσολόγγι έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη και επέστρεψε στα… ροζ φύλλα, μετά από εννέα συνεχόμενες ήττες. Μάλιστα, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος τους «θαλασσί», αφού το ίδιο είχε πράξει και στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στον α’ γύρο. Οι ”θαλασσί” μετά το πρώτο πεντάλεπτο που ήταν καλύτεροι (7-15), στη συνέχεια ηττήθηκαν δίκαια από το καλύτερο Μεσολόγι, που ήθελε περισσότερο τη νίκη. Μάλιστα, η διαφορά έφτασε ακόμη και το +18, με τους Ροδίτες να έχουν σε κακή μέρα σχεδόν όλους τους παίκτες του. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα λόγω του τραυματισμού του Κένι Γκόινς (έπαιξε μόλις πέντε λεπτά), ενώ όπως είναι γνωστό ο Λόσον παραμένει στην Κίνα και δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Νίκος Καμαριανός.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Πουαριέ, Γκότσερ, Σαχπατζίδης και Χατζηνικόλας, ενώ από τον Κολοσσό ουδείς ξεπέρασε τη μετριότητα και τα ατού του σκόραραν όταν τα πάντα είχαν κριθεί.
*Ο Κολοσσός παρουσιάστηκε με 10 αθλητές, αφού ο Τάι Λόσον παραμένει στην Κίνα, ο Νίκος Καμαριανός υπέστη διάστρεμμα, ενώ ο Κένι Γκόινς αγωνίστηκε ελάχιστα.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 25-18, 43-29(ημ.), 64-51, 87-77
Διαιτητές: Τσαρούχα- Σταματόπουλος- Μπίκας
ΜΕΣΟΛΟΓΙ (Καλαμπάκος): Λόρενς 8, Γκριν 10(2), Γκότσερ 14(2), Λάνγκφορντ 8(1), Ναούμης, Σαχπατζίδης 13, Μοτσενίγος, Χατζηνικόλας 12(1), Γράβας 5, Πουαριέ 17.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Καντζούρης): Ξανθόπουλος 11(3), Άρτις 15, Άντριτς 12(2), Λιάπης, Αρσενόπουλος, Καντέρ 16(2), Μπιλλής, Ζάρας 10(2), Σπαίσερ 12, Γκόινς 1.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου