Αθλητικά

Super League 2: Το πρωτάθλημα ίσως τελειώσει χωρίς play off και play out

Πιεσμένο θα είναι το πρόγραμμα της Super League 2. Μάλιστα, οποιοδήποτε ματς έως και την 16η αγωνιστική αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, τότε θα ορίζεται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη. Τι μέλλει γενέσθαι εάν μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/03) οι εναπομείνασες αγωνιστές δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση πλέι οφ και πλέι άουτ ως τις 19 Μαΐου; Τότε αυτά δεν θα διεξάγονται και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με την 22η αγωνιστική!
Με την απόφαση αυτή η Super League 2 θέλει να «κλειδώσει» το 1+1 εισιτήριο προβιβασμού, γι’ αυτό και η παραπάνω αλλαγή προστέθηκε στην προκήρυξη, η οποία εστάλη προς έγκριση στην ΕΠΟ. Όπως τόνιζαν στη Θεμιστοκλέους, είναι η πρώτη φορά που οι ΠΑΕ θα λάβουν πριν την έναρξη το πρόγραμμα με όλες τις ημερομηνίες, τόσο της κανονικής σεζόν, όσο και των πλέι οφ, πλέι άουτ.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της συνεδρίασης που έγινε την Τρίτη:
«Το σημερινό (σ.σ. Τρίτη) διοικητικό συμβούλιο της Super League 2 κατά την συνεδρίασή του αποφάσισε:
Ενέκρινε την εισήγηση του αγωνιστικού τμήματος της Ένωσης:
Το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος Super League 2 αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Την διεξαγωγή αναβληθέντος αγώνα λόγω covid, ο οποίος θα πραγματοποιείται την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί μετά το πέρας της 17ης αγωνιστικής (28/3/2021) ότι οι εναπομείνασες αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτη – Κυριακή) δεν επαρκούν για την ολοκλήρωση των αγώνων play offs-play outs μέχρι την 19η Μαΐου, τότε το Δ.Σ. με απόφασή του δύναται να αποφασίσει την μη διεξαγωγή αγώνων play offs-play outs εις τρόπον ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ημέρας.
Ενημερώθηκαν επίσης για την τηλεδιάσκεψη του προεδρείου με την ΕΡΤ Α.Ε. όπου ο τηλεοπτικός πάροχος θα προβάλλει δυο αγώνες το σαββατοκύριακο στις 14:45 και έναν την Τετάρτη κατ΄ επιλογή του».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου