Αθλητικά

Μία ανάσα από Λυκοπάντη ο Διγενής, τρεις οι τραυματίες του

Έναν ακόμα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είναι έτοιμος να εντάξει στο δυναμικό του ο Διγενής.
Ο γεννημένος το 2002, ακραίος μεσοεπιθετικός Φραγκίσκος Λυκοπάντης δίνει εδώ και αρκετές μέρες το παρών στις προπονήσεις του γηπέδου Κοσκινού και το τελευταίο που απομένει, για να «κλειδώσει» η μετεγγραφή του, είναι να διευθετηθούν ορισμένες τελευταίες λεπτομέρειες από τις διοικήσεις του Διγενή και του Διαγόρα, τη φανέλα του οποίου ο νεαρός φορούσε μέχρι πρότινος, ως μέλος της ομάδας Κ17 του «γηραιού». Υπενθυμίζεται, πως προπονητής της τελευταίες ήταν ο σημερινός του Διγενή Παναγιώτης Μπεκιάρης.
Ο τεχνικός των Κοσκινιατών χρησιμοποίησε στο προχθεσινό τεστ με τον Ατρόμητο Διμυλιάς (έληξε ισόπαλο 1-1) ως επί το πλείστον νεαρούς και ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, δίνοντας ανάσες στους παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα.
Η συνολική εικόνα της ομάδας ήταν και πάλι ικανοποιητική, ουκ ολίγοι έδειξαν πως είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν ευκαιρίες και ο Παναγιώτης Μπεκιάρης περιμένει ακόμα περισσότερα στο αυριανό, νέο φιλικό παιχνίδι με τον Άγιο Ισίδωρο, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού.
Πρόκειται για τον προτελευταίο από τους αγώνες μονταρίσματος της ομάδας, τον οποίο θα διαδεχθεί ένας ακόμα, το μεθεπόμενο Σάββατο με αντίπαλο τον Πολύστρατο.
Μικροπρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Νίκος Μοσχής, Αντώνης Λόης και Λουκάς Τσοπανάκης, οι οποίοι θα επανέλθουν στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου