ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Football League: Όλα όσα συζητήθηκαν για το μέλλον της κατηγορίας

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Φουτμπολ Λιγκ

Τη­λε­διά­σκε­ψη των ομά­δων της Football League έγινε την Τε­τάρ­τη 30 Σε­πτεμ­βρί­ου, λίγο πριν την συ­νε­δρί­α­ση του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου της Ένω­σης S.L.2- F.L..

Στο ηλε­κτρο­νι­κό ρα­ντε­βού υπήρ­ξε ενη­μέ­ρω­ση των ομά­δων της F.L. από τον πρό­ε­δρο της διορ­γα­νώ­τριας Λε­ω­νί­δα Λε­ου­τσά­κο για το τη­λε­ο­πτι­κό μέ­τω­πο και τις επα­φές με την ΕΡΤ, τα ασφα­λι­στή­ρια καθώς και για τα έσοδα.

Συ­ζη­τή­θη­κε χωρίς εντά­σεις, επί­σης, η προ­σφυ­γή της Νίκης Βόλου κατά του Ο.Φ. Ιε­ρά­πε­τρας και του Δια­γό­ρα που θα εκ­δι­κα­στεί την προ­σε­χή εβδο­μά­δα στο Διαι­τη­τι­κό Δι­κα­στή­ριο της ΕΠΟ.

Μετά από την από­φα­ση του Διαι­τη­τι­κού Δι­κα­στη­ρί­ου, ανα­μέ­νε­ται ο δια­χω­ρι­σμός των δύο ομί­λων, αλλά και η ημε­ρο­μη­νία της κλή­ρω­σης του αγω­νι­στι­κού προ­γράμ­μα­τος του πρω­τα­θλή­μα­τος.

Η τη­λε­διά­σκε­ψη έγινε σε καλό κλίμα και το κυ­ριό­τε­ρο ήταν πως δεν προ­έ­κυ­ψαν αντι­πα­ρα­θέ­σεις.

Σε ό,τι αφορά την ΕΡΤ αυτό που διέρ­ρευ­σε είναι πως θα υπάρ­ξει επα­να­δια­πραγ­μά­τευ­ση και ότι η διορ­γα­νώ­τρια θα κάνει το κα­λύ­τε­ρο δυ­να­τό για την κα­τη­γο­ρία.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.