Αθλητικά

Όλοι στο «Βενετόκλειο»!

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς δίνει σήμερα στο «Βενετόκλειο» ο Α.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος υποδέχεται στις 20:00 το Μαρούσι, στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του α’ γύρου στο μπάσκετ με καρότσι. Οι Ροδίτες είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν το αήττητο τους και να κάνουν το 5 στα 5, στον όμιλο νότου. Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. και φυσικά στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου μετά την επιτυχία με το κύπελλο Ελλάδας. Ο Α.Σ.Δ. απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του νησιού να γεμίσει το «Βενετόκλειο» και να αποτελέσει τον έκτο παίκτη στην προσπάθεια για τη νίκη.
Τα μέλη της εθελοντικής διοικούσας επιτροπής αποφάσισαν η είσοδος να είναι δωρεάν στο σημερινό παιχνίδι και φυσικά οι αθλητές του συλλόγου περιμένουν από τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Γιώργο Χατζηκαλημέρη και το συνεργάτη του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου, ενώ η προετοιμασία της ροδίτικης ομάδας στο μπάσκετ με καρότσι ολοκληρώθηκε χθες στο «Βενετόκλειο». Ο Α.Σ. Δωδεκάνησος θα παρουσιαστεί πλήρης, ενώ η διοικούσα επιτροπή ετοιμάζει εκπλήξεις στο «Βενετόκλειο» για τον φίλαθλο κόσμο που θα δώσει το «παρών».
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (20:00): Α.Σ. Δωδεκάνησος- Μαρούσι
(Φάκαρος- Κουνελλές)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου