ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Δουλγέρης στο Βαθύ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Α κατηγορία

Σή­με­ρα συ­νε­χί­ζε­ται η 1η αγω­νι­στι­κή των play out του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, που θα ανα­δεί­ξει την ομάδα που θα υπο­βι­βα­στεί στη δεύ­τε­ρη τη τάξει κα­τη­γο­ρία του Δω­δε­κα­νη­σια­κού πο­δο­σφαί­ρου.

Στις 12:30 στο Βαθύ, ο το­πι­κός Αθλη­τι­κός Όμι­λος θα υπο­δε­χτεί τον Ορφέα.

Η ΕΠΣΔ, με ανα­κοί­νω­ση στην επί­ση­μη ιστο­σε­λί­δα της, γνω­στο­ποί­η­σε το διαι­τη­τι­κό «τρίο» που θα διευ­θύ­νει την ανα­μέ­τρη­ση.

«Άρ­χο­ντας» της ανα­μέ­τρη­σης ορί­στη­κε ο Λά­ζα­ρος Δουλ­γέ­ρης, με βοη­θούς τους Χρή­στο Κα­σιώ­τη και Λευ­τέ­ρη Αχιο­λά.

Πα­ρα­τη­ρη­τές αγώνα θα είναι οι Πα­πα­δη­μή­τρης και Κυ­ρια­κά­κης, ενώ πα­ρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σί­ας δεν ανα­κοι­νώ­θη­κε από την Ένωση.

Ανα­λυ­τι­κά:

Α’ Κα­τη­γο­ρία

Play out

1η αγω­νι­στι­κή

Σή­με­ρα

● Βαθύ 12:30

Α.Ο Βαθύ- Ορ­φέ­ας

Διαι­τη­τές: Δουλ­γέ­ρης, Κα­σιώ­της, Αχιο­λάς

Παρ. διαι­τη­σί­ας: δεν ανα­κοι­νώ­θη­κε

Παρ. αγώνα: Πα­πα­δη­μή­τρης, Κυ­ρια­κά­κης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.