ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Ευχές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΡΟΔΟΣ

Ανα­κοί­νωση με την οποία εκφρά­ζει τις ευχές του σε όλους, στις Πανελ­λή­νιες εξε­τά­σεις, εξέδωσε ο πρό­ε­δρος των τμη­μά­των υπο­δο­μής του Α.Σ. Ρόδος Γιάννης Κάππος.

Ανα­λυ­τικά:

«Ο πρό­ε­δρος των Ακα­δη­μιών του Α.Σ. Ρόδος Γιάννης Κάππος ενόψει της έναρξης των πανελ­λη­νίων εξε­τά­σεων την Δευτέρα , εύχεται στους τελειό­φοι­τους μαθητές που θα δώσουν εξε­τά­σεις οι προ­σπά­θειές τους να ευο­δω­θούν και ο καθένας να κατα­κτή­σει το όνειρό του . Η συμ­βουλή μας να μην έχετε άγχος, να δώσετε τον καλύ­τερο εαυτό σας , να έχετε δύναμη μετά τα όσα περά­σατε με την παν­δη­μία και όλα θα πάνε καλά.

Είναι μια μάχη και ελπί­ζουμε να πετύ­χετε , όσοι δεν τα κατα­φέ­ρετε δεν τελειώ­νει η ζωή εδώ , μπορεί να ξανα­προ­σπα­θή­σετε και στο τέλος να βγείτε νικητές.

Καλή επι­τυ­χία σε όλους και όλες σας!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.