Αθλητικά

Μικροί-μεγάλοι στο Ikaros Motocross Park!

Αρκετοί οδηγοί μοτοσυκλέτας βρέθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο στο Ikaros Motocross Park στις Καλυθιές, προκειμένου να προπονηθούν μετά από περίπου δύο μήνες απραξίας λόγω του lockdown για τον κορωνοϊό. Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας, τα οποία έχουν ανακοινωθεί από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΑΜΟΤΟΕ, μικροί και μεγάλοι αναβάτες απόλαυσαν τις πίστες και είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» μετά από καιρό.

Στο Ikaros Motocross Park οι άνθρωποι της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Ρόδου «Ίκαρος» έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό για την Ελλάδα, πάρκο μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές πίστες Motocross;
1. Junior motocross 250 μέτρα
2. Amateur (αρχάριων) 750 μέτρα
3. PRO 1250 μέτρα, με σύστημα ποτίσματος και χρονόμετρα

Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή εξέδρας αλλά και χώρου για κάμπινγκ και όλα αυτά σε εγκαταστάσεις που οι άνθρωποι του Ίκαρου βελτιώνουν συνεχώς. Μάλιστα, με το ρυθμό που οι αναβάτες αυξάνονται στις προπονήσεις, ελπίζουν να έχουν αρκετό κόσμο ώστε να μπορέσουν να διοργανώσουν και αγώνες motocross για να αναδειχθεί το άθλημα στα Δωδεκάνησα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου