Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο για δωρεές στη Δομή Παροχής Συσσιτίου

O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος , Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η διεύθυνση του Ιδρύματος, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες και συγχαίρουν για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά τους, όλους όσους τις δύσκολες αυτές στιγμές που βιώνουμε ανταποκρίθηκαν θετικά σε αίτημα του Ιδρύματος και συνέδραμαν προσφέροντας μεγάλη ποσότητα τροφίμων μακράς διάρκειας , κρέατος , μαναβικής , γλυκών,αναψυκτικών,νερών, και παιχνιδιών.

Αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι στο νησί της Ρόδου υπάρχει έντονο το αίσθημα της Αγάπης , Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς προς τον συνάνθρωπο .

Τους ευχαριστούμε για την συνδρομή τους στη Δομή Παροχής Συσσιτίου και προς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας και συγκεκριμένα :

Την Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μίκα Ιατρίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Τσίκκη Δημήτριο, την Κοινότητα Ρόδου, την Δερματολόγο κ. Άννα Ζωάννου πρώην Αντιδήμαρχο Ρόδου,

Τον ¨Σύνδεσμο Αγάπης ¨, την Λέσχη Lions Ρόδου , τον Σύλλογο Π.Α.Μ.Ε.Α. , το Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρόδου , το Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ και Μαρίας Σταματίου ,

Την ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε., το Αρτοποιείο Καραβόλιας στην Ιαλυσό, Παυλίδης Ματθαίος & ΣΙΑ Ε.Ε. Οπωροκηπευτικά , το κρεοπωλείο ΣΤΑΘΜΟ – Κάτρη Βασίλειο και Υιό ΟΕ , Ovelix Dina΄s kitchen κ. Ντίνα & κ. Χρήστο Χατζηαλεξίου καθώς και

Την κ. Αστραδενή Βεργή , τον κ. Στέργο Ψαρρά , το κ. Βασίλειο Μιχαλάκη, την κ. Μαρία Καλαιτζή ,τον κ. Ελευθέριο Καμπουρέλη.

Επίσης εύχονται Υγεία και το Άγιο Φως της Αναστάσεως ας γεμίσει όλους με Δύναμη , Ελπίδα , Αισιοδοξία για να ξεπεράσουμε γρήγορα τις δύσκολες στιγμές και να επανέλθουμε στους προηγούμενους μας ρυθμούς.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου