Μέσα σε λίγες ώρες, επιβεβαιώθηκε και τρίτος νεκρός από τον κοροναϊό στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν 67χρονο άνδρα, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέκυψε από τον Covid-19 ύστερα από σύντομη νοσηλεία.
Συγκεκριμένα, ο θανών νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ζακύνθου εδώ και τρεις ημέρες, ενώ το δείγμα του, εστάλη μόλις προχθές στο ΠΑΣΤΕΡ και οι απαντήσεις ελήφθησαν χθες Παρασκευή. Ωστόσο, ο 67χρονος, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους τρεις.
Πρώτο κρούσμα ήταν ο 66χρονος στην Πάτρα, ακολούθησε ο 90χρονος στην Πτολεμαΐδα και λίγες ώρες αργότερα γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του 67χρονυο στο νησί του Ιονίου.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.