Αθλητικά

«Οπωσδήποτε να κερδίσουμε»

Στο γήπεδο της Ψίνθου, θα φιλοξενηθεί σήμερα στις 15:30, ο Άρης Αρχαγγέλου για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, στον 2ο όμιλο.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν την τοπική Δόξα, που καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια που καταβάλλει για την εξασφάλιση της παραμονής της.
Η ομάδα του Μιχάλη Χαρίτου βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, προερχόμενη από δύο μεγάλες νίκες στα ντέρμπι με Ρόδο και Φοίβο, αποτελέσματα που την έχουν φέρει μόλις ένα βαθμό μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Γι’ αυτό και στο σημερινό παιχνίδι, θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της για να παραμείνει κοντά στο «ρετιρέ».
Η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή του Άρη, Μιχάλη Χαρίτο που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του οπωσδήποτε τη νίκη.
Ιδού τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:
«Θεωρώ το παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου, από τα πιο σημαντικά και κρίσιμα για την ομάδα μου.
Θα αγωνιστούμε σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια ομάδα που την θεωρώ επικίνδυνη.
Πρέπει οπωσδήποτε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να αποκτήσουν αξία οι δύο μεγάλες νίκες που πετύχαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές, κόντρα σε δύο μεγάλες ομάδες.

Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης».
Από εκεί και πέρα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Κοτσίκου, καθώς ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα.
Τέλος να αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Άρη ολοκληρώθηκε χθες στο γήπεδο Μασάρων, με ένα χαλαρό σε ρυθμό πρόγραμμα, το οποίο ήταν επικεντρωμένο σε ασκήσεις τακτικής.
Ο Χαρίτος αποφάσισε να γίνει η προπόνηση στα Μάσαρη, καθώς το γήπεδο διαθέτει συνθετικό τάπητα, παρόμοιο με αυτό του γηπέδου της Ψίνθου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου