Αθλητικά

Πλούσιο πρόγραμμα σε Ρόδο και Κρεμαστή

Έξι παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ. Η αρχή θα γίνει στο Βενετόκλειο, όπου η ομάδα κορασίδων της Τελχινίδας θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Αθλοπαιδιών, ενώ η συνέχεια θα δοθεί στο Ροδίων Παιδεία, με τις παγκορασίδες του Ροδίων Άθλησις (Β’) και υποδέχονται τις αντίστοιχες των Αθλοπαιδιών Κω.

Το Βενετόκλειο θα φιλοξενήσει ακόμη δύο αναμετρήσεις και συγκεκριμένα αυτή μεταξύ της Τελχινίδας και του Φοίνικα για το πρωτάθλημα παγκορασίδων και το παιχνίδι ΠΑΟΚ Ρόδου-Ροδίων Άθλησις για τις γυναίκες. Στο γυναικείο πρωτάθλημα θα γίνει επίσης το παιχνίδι Φοίνικας-Ρόδος στην Κρεμαστή, ενώ η ανδρική ομάδα του Φοίνικα θα αντιμετωπίσει αυτή της Τελχινίδας και πάλι στο κλειστό της Κρεμαστής.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας για την Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. θα ολοκληρωθεί αύριο στο Βενετόκλειο, όπου θα αναμετρηθούν η Ρόδος με το Ροδίων Άθλησις.

ΚΥΡΙΑΚΗ(02/02):
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (11:00): Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Αθλοπαιδιές Κω (Κ)
Ροδίων Παιδεία (13:00): Ροδίων Άθλησις Β’- Αθλοπαιδιές Κω Β’ (ΠΚ)
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (13:00): Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς- Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (ΠΚ)
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (15:00): Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου- Ροδίων Άθλησις (Γ)
Κ.Γ. Κρεμαστής (17:00): Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας- Ρόδος (Γ)
Κ.Γ. Κρεμαστής (19:00): Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας- Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (Α)

ΔΕΥΤΕΡΑ(03/02):
Δ.Κ.Γ. Ρόδου (20:30): Ρόδος- Ροδίων Άθλησις (ΠΚ)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου