Πολιτιστικά

Ο Σύλλογος Γυναικών Ρόδου κόβει την πίτα του

βασιλόπιτα

Το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ρόδου θα κόψει την πίτα του.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Κάμειρος» θα τραγουδήσει η Τζιβαρένια Καζή.

Παραδοσιακούς χορούς του Πόντου, θα παρουσιάζει μοναδικά ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου ο « Διγενής»

Θα υπάρχει ακόμη λαχειαγορά με πλούσια δώρα για τους συμμετέχοντες-ουσες.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την επισκευή του «Ροδίτικου Σπιτιού» που μετράει δεκάδες χρόνια ζωής , λειτουργεί ως λαογραφικό μουσείο και παρουσιάζει τον παραδοσιακό τρόπο ζωής στη Ρόδο, μέσα από μια αστική οικία.

Το ακίνητο βρίσκεται στην επί των οδών Πίνδου & Ηπείρου, στον αρχαιολογικό χώρο του λόφου Άγιου Στεφάνου.Παραχωρήθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρόδου το 1988.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.