Τοπικές Ειδήσεις

Με την διοίκηση της «Ελληνικό Κτηματολόγιο Α.Ε» είχε σήμερα στην Αθήνα ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

Ο κ. Παππάς επισκέφτηκε εκτάκτως σήμερα την έδρα του ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο » ,προκειμένου να ενημερώσει για την σοβαρή κατάσταση που επικρατεί στο κτηματολόγιο  Ρόδου  και  να επισημάνει την αναγκαιότητα ομαλοποίησης της λειτουργίας για την προστασία των συναλλαγών . Στην πολύωρη συνάντηση του με τα στελέχη της εταιρίας και συγκεκριμένα με τον Γεν. Διευθυντή κ. Στ. Κοτσώλη και την κ. Μ. Κασάπη, συζητήθηκε η διαδικασία μετάβασης της υπηρεσίας από το Υπουργείο Δικαιοσύνης  στο «Ελληνικό Κτηματολόγιο » που υπόκειται στο Υπουργείο Χωροταξίας και Περιβάλλοντος  , γι αυτό το λόγο ο Βουλευτής επικοινώνησε άμεσα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ.Τσιάρα, προκειμένου να συμβάλλει στην συζήτηση .

Είναι  αναγκαία  η νομική και τεχνική προετοιμασία των Κτηματολογίων Ρόδου και Κω ,ώστε να ενταχθούν πλήρως στο «Ελληνικό Κτηματολόγιο» , καθώς και η μεταγραφή των εκκρεμών πράξεων. Γι αυτό έγινε ο σχεδιασμός των συναντήσεων που θα πραγματοποιήσουν στη Ρόδο τα στελέχη της εταιρείας στις  31/10 ,όπου θα ζητηθεί η πλήρης στήριξη και συνεισφορά του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου στην διαδικασία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου