Τοπικές Ειδήσεις

Συνελήφθη 34χρονος για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές το μεσημέρι στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στον κατηγορούμενο κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 12 ναρκωτικά σκευάσματα (δισκία), χωρίς ιατρική συνταγή και κλοπιμαία.
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι ο δράστης στο χρονικό διάστημα από 28 Ιουλίου έως 15 Οκτωβρίου 2019 διέπραξε στην πόλη της Ρόδου επτά διαρρήξεις καταστημάτων από τα οποία αφαίρεσε χρηματικά ποσά και προϊόντα.
Πιο συγκεκριμένα την 15η Οκτωβρίου 2019 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου από τον ιδιοκτήτη καταστήματος με είδη καπνικής που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κωνσταντίνου Τσαλδάρη, ότι άγνωστος δράστης περί ώρα 00:50 της ιδίας, μετέβη σε αυτό και αφού έθραυσε την γυάλινη πόρτα, εισήλθε ενός, ερεύνησε τους χώρους και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ.
Οι κινήσεις του δράστη καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος.
Ο κατηγορούμενος ταυτοποιήθηκε και την 15η Οκτωβρίου 2019 εντοπίστηκε στην οδό Γεωργίου Σεφέρη, προσήχθη και συνελήφθη.
Σε έρευνα που του έγιναν βρέθηκαν στην κατοχή του 5 ναρκωτικά δισκία τύπου «HIPNOSEDON», 7 ναρκωτικά δισκία τύπου «STEDON», ένα ζευγάρι γυαλιά ήλιου μάρκας «ΒΒΒ», ένα ζευγάρι παπούτσια μάρκας «GAERNE», μία μπλούζα μάρκας «MAUI & SONS», μία παγοθήκη ποδηλάτου, ένα powerbank» κι ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας «IPhone».
Προέκυψε ότι την 29η Ιουλίου 2019 από κατάστημα πώλησης ποδηλάτων στην οδό Σοφούλη αφού παραβίασε την κεντρική πόρτα αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 40 Ευρώ. Την 14η Σεπτεμβρίου από το ίδιο κατάστημα αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε ποδήλατα ύψους περίπου 500 ευρώ. Την 9η Οκτωβρίου 2019 στο ίδιο κατάστημα αποπειράθηκε να παραβιάσει την κεντρική πόρτα.
Την 15η Ιουνίου 2019 μετέβη σε επί της οδού Αγίας Σοφίας κρεοπωλείο, παραβίασε την συρόμενη πόρτα και αφού εισήλθε εντός αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.
Την 14η Οκτωβρίου 2019 μετέβη σε επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου κατάστημα και αφού εισήλθε εντός, παραβιάζοντας παράθυρο, αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.
Την 11η Οκτωβρίου 2019 μετέβη στο ίδιο ως άνω κατάστημα και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.
Εξεταζόμενος ο κατηγορούμενος αποδέχτηκε εν μέρει τις αποδιδόμενες σ’ αυτόν κατηγορίες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου