ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διγενής: Ανέτοιμος για την πρεμιέρα

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΚΑΜΙΤΣΗΣ- ΔΙΓΕΝΗΣ

Σε ανα­κοί­νωση που εξέδωσε ο Διγενής, φιλο­ξε­νού­νται δηλώ­σεις που έκανε ο προ­πο­νη­τής του συλ­λό­γου Γιάννης Καμί­τσης, με τις οποίες ανα­φέ­ρει ότι η ομάδα του είναι ανέ­τοιμη ενόψει της πρε­μιέ­ρας του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, με αντί­παλο τον Κλε­ό­βουλο.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση:

«Στα Κοσκι­νού παρά τα προ­βλή­ματα με απου­σίες παικτών λόγω επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σεων δεν χάνουν την αισιο­δο­ξία τους για την πρε­μιέρα της Α’ Κατη­γο­ρίας το Σάββατο κόντρα στον Κλε­ό­βουλο.

Σε δηλώ­σεις του ο Γιάννης Καμί­τσης επε­σή­μανε ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη για διά­φο­ρους λόγους, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η συμ­με­τοχή του Διγενή στην Α’ Κατη­γο­ρία έγινε γνωστή πολύ αργά, οπότε δεν υπήρχε αρκετός χρόνος αντί­δρα­σης και κατάλ­λη­λου προ­γραμ­μα­τι­σμού, αφού η δια­χεί­ριση που είχε γίνει μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν για το πρω­τά­θλημα της Β’ Κατη­γο­ρίας.

Επι­πλέον οι τελευ­ταίες προ­σθή­κες παικτών έγιναν μία εβδο­μάδα πριν την έναρξη του πρω­τα­θλή­μα­τος.

Παρόλα αυτά υπάρχει αισιο­δο­ξία γιατί όπως λέει χαρα­κτη­ρι­στικά και ο κ. Καμί­τσης: ‘’Είναι ένα δύσκολο παι­χνίδι με τον Κλε­ό­βουλο, εξάλλου οι πρε­μιέ­ρες όπως γνω­ρί­ζουμε κρύβουν απρό­ο­πτα, επίσης δεν είχαμε όλους τους παίκτες στην προ­ε­τοι­μα­σία λόγω επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σεων, αλλά πιστεύ­ουμε ότι είναι θέμα χρόνου να κατα­φέ­ρουμε να είμαστε όλοι μαζί ως ομάδα.

Είμαι πολύ ευχα­ρι­στη­μέ­νος από την προ­σπά­θεια που έχουν κάνει όλα τα παιδιά και θα προ­σπα­θή­σουμε στον πρώτο αγώνα να πάρουμε ό,τι καλύ­τερο μπο­ρούμε. Το ευχά­ρι­στο είναι ότι η διοί­κηση είναι κοντά στην ομάδα με τον πρόεδρο Τσα­μπίκο Ζαχαριά να είναι ο άνθρω­πος που δίνει και την ψυχή του για να λύσει όλα τα θέματα’’».

Στα αγω­νι­στικά

Την Πέμπτη ολο­κλη­ρώ­θηκε η προ­ε­τοι­μα­σία του Διγενή για το εντός έδρας παι­χνίδι της πρε­μιέ­ρας με τον Κλε­ό­βουλο.

Το πρό­γραμμα διε­ξή­χθη στο γήπεδο του συλ­λό­γου, με τον Γιάννη Καμίτση να επι­κε­ντρώ­νε­ται σε ασκή­σεις τακτι­κής, τελειώ­ματα φάσεων και στη­μέ­νες μπάλες.

Το ευχά­ρι­στο για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρ­χουν προ­βλή­ματα με τραυ­μα­τι­σμούς ή τιμω­ρίες ποδο­σφαι­ρι­στών του.

Τέλος, να ανα­φέ­ρουμε ότι το βράδυ της Παρα­σκευής η ομάδα του Διγενή, δεί­πνησε στο εστια­τό­ριο «Μιμάκος» ( το δείπνο ήταν προ­σφορά του εστια­το­ρίου), ενόψει της πρε­μιέ­ρας της Α’ Κατη­γο­ρίας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.