ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κινέζους τουρίστες στα ελληνικά νησιά, περιλαμβάνουν τα σχέδια της Fosun για τον Thomas Cook

news room 1 λεπτό ανάγνωση
thomas cook

Σε περισ­σό­τε­ρους Ασιάτες ταξι­διώ­τες στο­χεύει η Fosun, μέσα από τον Thomas Cook, ελπί­ζο­ντας να διευ­ρύ­νει την αγορά της. Ο κινε­ζι­κός όμιλος Fosun έχει σχέδια για την προ­σέλ­κυση περισ­σό­τε­ρων Κινέζων του­ρι­στών σε ευρω­παϊ­κούς προ­ο­ρι­σμούς δια­κο­πών, μεταξύ των οποίων και στα Ελλη­νικά νησιά, αλλά και σχέδια δια­κο­πών σε αξιο­θέ­ατα, όπως οι Πυρα­μί­δες. Η Fosun σχε­διά­ζει να δημιουρ­γή­σει τοπικές εται­ρείες δια­χεί­ρι­σης, με οδηγούς και μετα­φρα­στές. Οι προ­τά­σεις αυτές  παρου­σιά­στη­καν στο πλαίσιο μια σειράς συνα­ντή­σεων που πραγ­μα­το­ποί­ησε η Fosun με τους μετό­χους και τους πιστω­τές του τουρ οπε­ρέι­τορ.

Για την προ­σφορά

Επι­διώ­κε­ται η έμφαση στα χει­με­ρινά σπορ και στα city break για δια­κο­πές όλο τον χρόνο και όχι μόνο καλο­καίρι. Ακόμη, σημα­ντι­κός θα είναι ο ρόλος των πωλή­σεων δια­κο­πών από τα Club Med στα κατα­στή­ματα του Thomas Cook και δια­δι­κτυακά, αλλά και ο ρόλος  των millennials  με  προ­σφορά πακέτων μου­σι­κών φεστι­βάλ και δια­κο­πών περι­πέ­τειας. Υπεν­θυ­μί­ζε­ται, πως η Fosun έχει προ­σφέ­ρει πακέτο διά­σω­σης της Thomas Cook ύψους 750 εκατ. λιρών.

Πηγή money-tourism.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.