Ρεπορτάζ

Συνελήφθη Dee Jay για κατοχή σημαντικής ποσότητας κάνναβης

Ενώπιον του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου οδηγήθηκε χθες αλλά ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα, ένας 25χρονος ημεδαπός DJ, που συνελήφθη την 31η Ιουλίου 2019, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, προχθές το βράδυ, έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα στην κατοικία του δράστη όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 186,7 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε τέσσερις ανισομερείς πλαστικές συσκευασίες, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 385 €.
Εξεταζόμενος υποστήριξε ότι προόριζε την κάνναβη για ιδίαν χρήση.

-Στο μεταξύ στο διήμερο (31 Ιουλίου 2019 και 01 Αυγούστου 2019) πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Πάτμο κατά την οποία συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί.
Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 38, 42, 57 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 35, 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.


Η αστυνομική επιχείρηση, η οποία περιελάμβανε στοχευμένες έρευνες στις κατοικίες των κατηγορουμένων, οργανώθηκε-υλοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Πάτμου σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω.
Κατά τις αστυνομικές έρευνες, που διενεργήθηκαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
-Κοκαΐνη βάρους 270 γραμμάριων αναμειγμένη με μαγειρική σόδα
-Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 2 κιλών και 81 γραμμαρίων
-Κάνναβη κατεργασμένη βάρους 22 γραμμαρίων
-Μεθαμφεταμίνη (MDMA) βάρους 2 γραμμαρίων
-3 ναρκωτικά δισκία
-Ζυγαριά ακριβείας
-Σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών
– 5κινητά τηλέφωνα
– 1 αυτοκίνητο
-Το χρηματικό ποσό των 6.145€
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω για τα περαιτέρω.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου