Ρεπορτάζ

Ο ποινικολόγος Ακης Δημητριάδης διορίστηκε αντιπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο

Ο γνωστός ποινικολόγος της Ρόδου κ. Ακης Δημητριάδης διορίστηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με ειδικό πληρεξούσιο, να παρίσταται και να αντιπροσωπεύει το κόμμα ως πληρεξούσιος του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την εκλογή βουλευτών, που θα διεξαχθεί την 7η Ιουλίου 2019, ενώπιον των Εφορευτικών Επιτροπών, οποιουδήποτε εκλογικού τμήματος, του Εφόρου Δικαστικών Αντιπροσώπων της εκλογικής περιφέρειας Ρόδου και να ενεργεί για λογαριασμό του τα σχετικά με την εκλογή αυτή.

Επιπλέον του παραχωρείται η πληρεξουσιότητα να παραστεί ως πληρεξούσιος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συγκέντρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων των εκλογικών τμημάτων και τη διαβίβασή τους στο Υπουργείο Εσωτερικών και να λάβει φωτοαντίγραφα των τηλεγραφημάτων των αποτελεσμάτων.

Θα παραστεί ακόμη ως αντιπρόσωπος του κόμματος στο Πρωτοδικείο κατά την κατάρτιση του πίνακα των αποτελεσμάτων και θα λάβει αντίγραφα αυτών αλλά και να παρίσταται ως πληρεξούσιος ενώπιον κάθε Διοικητικής, Δικαστικής και Αστυνομικής Αρχής και να ασκεί τα απορρέοντα από τον εκλογικό νόμο δικαιώματα και γενικά να ενεργεί οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την περαίωση της παραπάνω εντολής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου