Τοπικές Ειδήσεις

Σύλληψη Εσθονού που κατηγορείται για συγκρότηση δικτύου παιδικής πορνογραφίας

Συνελήφθη από λιμενικούς του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ένας 30χρονος Εσθονός γιατί μετά από έρευνα στο σύστημα Sirene διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του εκκρεμούσε Ενταλμα Σύλληψης των αρχών της χώρας του για βαρύτατα αδικήματα.
Πιο συγκεκριμένα ο 30χρονος φέρεται τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2013 να ενεπλάκη σε κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας το οποίο διένειμε, ενώ περαιτέρω να έκανε χρήση των στοιχείων ταυτότητας τρίτου προσώπου.
Ο ίδιος διατείνεται ότι κάποιος άγνωστος είχε κλέψει τον υπολογιστή του και ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες μιας γυναίκας με την οποία είχε σχέση αλλά και να έκανε χρήση των στοιχείων της ταυτότητάς της.
Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και συναίνεσε στην έκδοσή του, στην χώρα του υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου