ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή 3.124 γραμμαρίων κάνναβης στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
766

Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλο­δα­πού προ­έ­βη­σαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του γρα­φείου Ασφά­λειας του Κεντρι­κού Λιμε­ναρ­χείου Ρόδου, για κατοχή – δια­κί­νηση ναρ­κω­τι­κών ουσιών κατά παρά­βαση του νόμου 4139/2013.

Συγκε­κρι­μένα, σε έλεγχο που διε­νερ­γή­θηκε από τα προ­α­να­φε­ρό­μενα στελέχη με τη συν­δρομή αστυ­νο­μι­κού σκύλου ανί­χνευ­σης ναρ­κω­τι­κών ουσιών του Τελω­νείου Ρόδου κατά τον κατά­πλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα “ΑΚΑΝΤΙΑΣ” Ρόδου, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός της ταξι­διω­τι­κής του απο­σκευής έξι (06) πλα­στι­κές συσκευα­σίες περιέ­χου­σες ακα­τέρ­γα­στη ινδική κάνναβη, συνο­λι­κού μικτού βάρους τριών κιλών και εκατόν είκοσι τεσ­σά­ρων γραμ­μα­ρίων (3.124 gr).

Από την οικεία Λιμε­νική Αρχή, που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κριση, κατα­σχέ­θηκε η ανωτέρω ποσό­τητα ναρ­κω­τι­κών ουσιών. Δια­θέ­σιμο φωτο­γρα­φικό υλικό έχει αναρ­τη­θεί στην ιστο­σε­λίδα www.hcg.gr.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.