Ορίστηκαν από την ΕΠΣΔ οι αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Κατηγορίας.
Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν την Κυριακή, με τα περισσότερα να έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι.
Η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στις 13:45 στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου με τους Ιππότες να υποδέχονται τον Δωριέα.
Όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 15:00, με τον Ταξιάρχης Καλάθου να φιλοξενεί την Ομόνοια Γενναδίου, την Θύελλα Πυλώνας τον πρωτοπόρο Ροδιακό, τον Απόλλωνα Απολλώνων τον Αλθαιμένη και την Ασπίδα Απολακκιάς τον Ατρόμητο Διμυλιάς.
Αναλυτικά:
Γ’ Κατηγορία
13η αγωνιστική
Κυριακή
• Ε.Α.Κ. 1:45μ.μ.
Δωριέας- Ιππότες
•Μαλώνα 3:00μ.μ.
Ταξιάρχης Καλάθου- Ομόνοια Γενναδίου
• Πυλώνα 3:00μ.μ.
Θύελλα Πυλώνας- Ροδιακός
•Απόλλωνα 3:00μ.μ.
Απόλλωνας Απολλώνων- Αλθαιμένης
• Απολακκιά 3:00μ.μ.
Ασπίδα Απολακκιάς- Ατρόμητος Διμυλιάς
Γ’ Κατηγορία: Κυριακή με ντέρμπι
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.