Αθλητικά

ΑΕΡΑ: «Κλείνει» τον πρώτο και ψάχνει επιθετικό

Έτοιμοι να προχωρήσουν στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, είναι οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ, έχοντας φυσικά και την σύμφωνη γνώμη του προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου.
Στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν την Παρασκευή οι Αφαντενοί, στο γήπεδο της Ψίνθου με την τοπικό Δόξα, συμμετείχαν ποδοσφαιριστές προκειμένου να δοκιμαστούν από τον νεαρό τεχνικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ένας από τους αθλητές έπεισε τον Κώστα Παπαδόπουλο για τις ικανότητές του, με τον τεχνικό της ΑΕΡΑ να εισηγείται στην διοίκηση την απόκτησή του.
Ήδη οι Αφαντενοί έχουν ξεκινήσει επαφές με τον ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει, και άμεσα αναμένεται να κλείσει η μετεγγραφή για να ανακοινωθεί επίσημα.
Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχύσουν την γραμμή κρούσης τους με έναν ικανό επιθετικό, γι’ αυτό εδώ και ημέρες ψάχνουν στην αγορά τον κατάλληλο αθλητή με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.
Μέχρι στιγμής η διοίκηση, δεν έχει εντοπίσει τον επιθετικό που θέλει, γι’ αυτό και θα συνεχίσει το ψάξιμο.
Στα αγωνιστικά
Όπως προαναφέρθηκε την Παρασκευή η ΑΕΡΑ έδωσε φιλικό παιχνίδι με την Δόξα στο γήπεδο της Ψίνθου, προκειμένου ο Κώστας Παπαδόπουλος να διατηρήσει σε ρυθμό τούς ποδοσφαιριστές του.
Από χθες έχει ξεκινήσει το πολυήμερο ρεπό για τους αθλητές του συλλόγου, προκειμένου να ξεκουραστούν και να περάσουν με τις οικογένειές τους την Πρωτοχρονιά.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων θα επιστρέψουν οι Αφαντενοί την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Σάββατο 5 Ιανουαρίου η ΑΕΡΑ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στο γήπεδο Αρχαγγέλου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου