Αθλητικά

Ορφέας: Στα «ερυθρόλευκα» ο Τσακμακίδης

Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Ορφέας.
Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας απέκτησαν τον μέσο Σπύρο Τσακμακίδη που πριν από μερικές ημέρες έλυσε την συνεργασία του με τον Εθνικό Αρχίπολης.
Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση του Ορφέα, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο σύλλογος επισημοποίησε την μετεγγραφή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του μέσου Σπύρου Τσακμακίδη που στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 αγωνίστηκε στον Εθνικό Αρχίπολης.
Ο ποδοσφαιριστής ήδη έχει τεθεί στην διάθεση του προπονητή μας Γρηγόρη Σαρρή, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Το Δ.Σ. καλωσορίζει τον Σπύρο στην οικογένεια του Ορφέα και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να βρίσκονται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας, ωστόσο, είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος για την εξασφάλιση της παραμονής τους, γι’ αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» αναμένεται να κινηθούν και για άλλες μετεγγραφές.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου