Την 11η Δεκεμβρίου 2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 46 ετών, γιατί ο 21χρονος αφαίρεσε τιμαλφή και τα ενεχειρίασε στον 46χρονο.
Στο πλαίσιο έρευνας που έγινε στην επιχείρηση του 46χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων, πιστόλι «replica» και ηλεκτρικός εκκενωτής (taser).
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.